Wellness pedicure

Energy flows where attention goes

De wellness pedicure is een totale verwen-behandeling voor voet en onderbeen. Ook als u niets aan uw voeten mankeert, is een ontspannende voetbehandeling een weldaad voor lichaam en geest. Ontspanning word steeds belangrijker in een tijd waar mensen het steeds drukker krijgen in deze maatschappij. Wellness is een ultieme vorm van ontstressen bij onze pedicure in Elst!

Behandeling bij JEVOET wellness pedicure in Elst

De wellness pedicure begint met het reinigen en desinfecteren van uw voeten en onderbenen. Waarna u heerlijk gaat genieten van een ontspannend voetbad met badolie.

Dan gaan we verder met het scrubben van de voet en onderbeen. Dode huidcellen zullen optimaal verdwijnen zodat de huid hierna de verzorgingsproducten goed kan opnemen. Jouw huid zal weer heerlijk, zacht aanvoelen.

Vervolgens breng ik een verkoelende of verwarmende pakking aan op uw voeten en onderbenen, waarna dit alles wordt ingepakt. Dit laten we ongeveer 10-15 minuten zitten waardoor u zich heerlijk kunt ontspannen en de pakking goed op uw huid in kan werken.

De behandeling wordt afgesloten met een heerlijke ontspannende voet- en onderbeenmassage. Dit zorg er mede voor dat er weer een juiste doorbloeding ontstaat.

Via de contactpagina zie je met welke gegevens je een afspraak in kunt plannen. 

Comments are closed.