Cosmetische voetzorg

Shellac: een cosmetische must

Met Shellac heb je geen afgesleten randen meer, geen scheuren, krassen of doffe nagels, geen enkele slijtage. Shellac geeft je sterke, schitterend gekleurde spiegelglans nagels die toch flexibel zijn. Wordt na de cosmetische voetzorg  wakker met stralende, verzorgde nagels, ochtend na ochtend.

shellac-nagellak


Schaamt u zich voor uw teennagels?

U hoeft zich niet langer te schamen voor uw teennagels, voortaan kunt u onbezorgd, zelfbewust en elegant door het leven gaan.

Tegenwoordig lijden steeds meer mensen aan nagelziekten of aandoeningen aan de nagels. Ook door de huidige mode, denk aan spitse smalle schoenen die gedragen worden. Tegenwoordig hoort een bezoek aan de sauna, sportschool of zwembad bij ons leven. Veel sporters, met name hardlopers of mensen die aan marathons meedoen hebben nagels die wel eens een trauma hebben opgelopen.

Een bezoek aan de pedicure kan een eerste aanzet zijn om het probleem aan te halen. Een nagel die door de druk van b.v. (sport)schoenen loslaat van het nagelbed, zal juist vatbaarder zijn voor schimmels of infecties.

cosmetisch-nagelbranche-nagel

 

 

Wilde Pedique-gel

Sinds enige jaren heeft zich een elastische, speciaal ontwikkelde WILDE-PEDIQUE-gel bewezen in de cosmetische wereld.. Deze gel past zich optimaal aan, aan de afwikkelingsbewegingen van de voet, en zorgt daardoor voor hoogst aangenaam draagcomfort.  Deze gel is een een-fase kunststof gel met de nieuwste ervaringen van wetenschap en techniek geoptimaliseerd. Deze WILDE-PEDIQUE PLUS  bevat het wetenschappelijk getest anti-mycotische component piroctone olamine. Tests met schimmels en gisten hebben uitgewezen dat het een kiemdodende werking heeft.

Vooral in de zomer neemt de behoefte aan cosmetisch voetzorg toe. Hierbij kan ik u helpen door het toepassen van de gel. LCN WILDE-PEDIQUE Plus leent zich ook uitstekend om gescheurde of gedeformeerde nagels te repareren. Uw teennagel kan gedeeltelijk of zelfs helemaal gerepareerd en gecorrigeerd worden zodat u weer esthetisch mooie, goed verzorgde teennagels heeft.

Werkwijze cosmetische voetzorg:

  • Frezen van de (vaak verdikte) nagels
  • Schoonmaken van de nagels
  • Aanbrengen van de gel (soms in meerdere lagen)
  • Uitharden onder de UV-lamp
  • Eventueel aanbrengen van een nagellak (niet bij de prijs inbegrepen)

Bij mycosenagels raden we u aan om 2x daags een druppel Mykosept te gebruiken. Zo blijft de anti-mycose stof werkstof actief.

De tijdsduur van de cosmetische voetzorg met LCN-Pedique is afhankelijk van de staat waarin de teennagel verkeerd. Gemiddeld duurt dit acht tot tien maanden. Als er zich geen problemen voordoen (drukpunten, loslaten of speciale ziekten), groeit de gel met de gezonde nagel uit. Om permanent een mooi esthetisch resultaat te behouden moet de gecorrigeerde nagel iedere 3 à 4 weken worden bijgevuld. Ik gebruik ook de gellak en nagellak van LCN om ze een mooi kleurtje te geven!