Over JEVOET

Hoe verzorg jij je voeten?

De juiste voetverzorging is niet voor iedereen vanzelfsprekend! Je voeten moeten je nog lang dragen en gelukkig is de mening aan het veranderen dat een pedicure “alleen maar voor oudere mensen” zou zijn. Mijn naam is Sabine Elissen en ik ben therapeut bij JEVOET medische pedicure. Dat betekent dat ik naast iedereen die voetzorg nodig heeft ook iedereen met een medische behoefte kan en mag helpen.

De juiste voetzorg

voetzorg

Ook kankerpatiënten, mensen met reuma of diabetes kunnen rekenen op gepaste professionele voetzorg. Als medisch pedicure kan ik ook ingroeiende nagels verhelpen door bijvoorbeeld het plaatsen van nagelbeugels. Hierbij kan ik ook met gel en acryl de nagels repareren die misschien een schimmel (de welbekende kalknagel) hebben. Daarnaast kan ik verschillende antidruktechnieken toepassen en ortheses maken.

Het leuke van mijn vak de cosmetische voetzorg vind ik het mooi maken en verfraaien van de nagels met nagellak. Uiteraard hoort hier natuurlijk ook heerlijke wellness massage bij.

Het is belangrijk om Professionele voetzorg te bieden daarom ben ik lid van Provoet. Ik sta dus ingeschreven bij het KRP (kwaliteitsregisters pedicures) wat inhoud dat hygiënisch werken en bijscholing een must is. Het gebruik van kwaliteitsproducten, goede voetverzorging en service maakt een behandeling bij JEVOET medische pedicure voor herhaling vatbaar.

Neem voor vragen of meer informatie gerust contact op via 06 302 95 597 of stuur een mail naar welkom@jevoet.nl.

 

 

 

 

 

 

 

JEVOET is aangesloten bij ProVoet en ProCert.

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.